Opis forum
Dobry
dobra postaram wbic ten 40lvl
mam prosbe pomozecie mi ??
Administrator
ale jak Ci pomóc lvle zbliżone są więc ciężko podexpić idź na orki i bil lvl poprostu polecam 1180 1130 moje ulubione i tyle
Mistrz
chce zrobic boja kto pomorze
Początkujący
Chetnie pomoge na boja bo i tak musze cos zrobic:D
Administrator
miśki:P
1. mnie nie będzie jakoś pon-pt teraz jak coś zastąpi mnie XFi
2. robimy rekrutacje all od 39+ bm 38+ tu zwracam się głównie do Serafinów poświećcie trochę czasu i poszukajcie nowych ludzi. Reszta też widzicie kogoś z odpowiednim lvlem bez gildii piszcie do Serafina to go doda itp
3. składki 2 tura kasę wpłacajcie do TINUWIEL zaległe też ofc
4. i może taki mały konkurs dla osoby dzięki której dojdzie najwięcej osób min(7+) nagroda 500k
musimy przyjąć z 20 osób bo parę już nie gra i się usunie wiec jak chcecie żeby w końcu gildia zaczęła znowu żyć to do roboty
wasz kochany lider
Mistrz
ha ha ha "kochany lider" <hahaha> no proszę Cie xD
ale dobrze myślisz
wiec muszę się postarać, bo 500k drogą nie chodzi xD
Mistrz
he konkurs tylko dla serafinów slajake daj range!!! to sie tez przyczynie!!! i niezalerzy mi na tej kasie!!!
Administrator
nie jest konkurs dla serafinów widzisz kogoś chce dojść piszesz do serafina i zapisujesz go jako do swojego nie serafina ... a co do rangi serafina za free nie daje daje tylko osobom w 100% zaufanym które dobrze znam
Mistrz
dobra jest nie to nie ja całe serce i dusze oddaje tej gildi A i jeszcze jedno nie jestem w tej gildi by zrobic bojowca mam nato wyjebane jestem tylko dlatego bo są spoko ludzie
Ostatnio edytowany przez Abelard (2009-06-01 16:00:08)
Administrator
ale zrozum Serafin to osoba której dam 10kk i wiem że mi odda niestety Ciebie nie znam na tyle by Ci go dać staraj się to może kiedyś
Mistrz
tak szczerze Wam powiem, że Slajake ma bardzo dobre podejście do sprawy...
nie ma w gildii chaosu a jak już zacznie się coś dziać, to szefuńcio wie co robić
nie podlizuje się w tym momencie, po prostu fakt stwierdzam....
jest w gildii hierarchia to pokonania, wystarczy się udzielać w gildii i coś robić, żeby poprawić jej stan....
dziękuje bardzo, pozdrawiam all )
Mistrz
spoko mysle ze sie lepiej poznamy wszyscy
Administrator
powiem tak ostatnio trochę straciłem zapału ale jak czytam te posty wraca mi nadzieja dzieki
Mistrz
a ja powiem tak staramy sie budować wieź koleżeńską
Ps. zauważyłem że pare osób gra tylko późno w nocy!
Mistrz
skoro grają późno w nocy może oznacza, że w dzień nie mają zbyt dużo czasu